Verzendinformatie

Verzendkosten

Voor bestellingen onder € 75,- (incl. BTW) rekenen wij € 6,95. Bij bestellingen boven de € 75,- zijn de verzendkosten gratis.

Verzendtijden

Producten die op voorraad zijn, worden na bestelling op dezelfde werkdag verzonden. Dit betekent dat u uw bestelling de volgende werkdag in huis hebt. Als u in het weekend bestelt, wordt uw bestelling op maandag verzonden en heeft u de bestelling dinsdag in huis.

Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor wij niet direct (een deel van) uw bestelling kunnen verzenden, zullen we altijd contact met u opnemen.

Levering

Uw bestelling wordt via PostNL verzonden. Van uw bestelling ontvangt u een Track & Trace-code zodra het pakket verzonden wordt. Op de website van het vervoersbedrijf (link staat in de mail) kunt u het pakket dan volgen.

Als u niet thuis bent, levert de vervoerder het pakket bij de buren af. Als dat niet mogelijk is, biedt de vervoerder het pakket op een nader moment nogmaals aan. Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij uw buren kunnen afgeven, dan laat PostNL een kaart achter in uw brievenbus.

In het geval van een directe verzending door een van onze leveranciers kan het voorkomen dat geen Track & Trace-code wordt gegeven.

Status van uw bestelling

Heeft u een vraag over de status van uw bestelling? Mail dan uw naam en het bestelnummer naar info@anderhalvemeteroplossingen.nl Het bestelnummer is te vinden op de orderbevestiging die u per e-mail hebt ontvangen.